Marieta Murg

de scris

Săculețul cu Surprize de la Prietenii Veseliei (Review)

Pinata de la Prietenii Veseliei, (sau, cum au numit-o ei, săculețul cu surprize) este o jucărie interactivă, o pinata reutilizabilă care poate să îndeplinească cu succes multiple sarcini.

În ultima lună cu toții am început să învățăm să ne reinventăm.

De exemplu, eu.

Cum bine shareuia o prietenă de-a mea pe Facebook zilele trecute…

 

Posted by The Awkward Yeti – Nick Seluk on Friday, 10 April 2020

^^^ Pe scurt, 2020 pentru mine.

Eu aveam un super-plan super-mișto conform căruia mă întorceam la lucru și Tudor mergea la creșă și totul era roz bonbon… și iată-mă stând acasă de mai bine de o lună deja și făcând ce am făcut în ultimii doi ani, adică ocupându-mă cu a-l ține ocupat pe-acest copil al meu.

Și cum stăteam eu așa și căutam de nebună idei de activități pentru acest copil al meu – pentru că ce altceva să fac în izolare ca să nu-nnebunesc și să nu mă îngraș chiar așa tare -, pac! un săculeț cu surprize de la Prietenii Veseliei se face dintr-o dată disponibil.

Și mă gândesc eu oai, ar fi fain, dar Tudor e cam mic, dar uită-te cât e de fain, dar oare chiar am nevoie de săculețul ăsta, dar ce fain ar fi. Moment în care fac ce fac eu de obicei când ezit a cumpăra ceva doar pentru că îmi place, deci îl comand.

Că dacă mi-o părea rău dup-aia, ce mă fac?

Îl comand, deci.

A doua zi mă sună Natalia, o prietenă de-a veseliei, să mă întrebe – auzi tu – cum mi-ar plăcea săculețul?

Eu, pierdută printre atât de multe gânduri (adică pot să aleg? oau, adică pot să aleg? stai să mă gândesc ce aș vrea să aleg! oai, dar nu știu ce vreau!) și neștiind exact cum mi-ar plăcea săculețul, las să se audă greierii din capul meu.

Natalia se prinde, îmi explică frumos că de fapt ei fac săculețul în funcție de preferințele clientului și iau întotdeauna în considerare lucrurile care îi plac copilului ce va primi săculețul cu surprize cadou. Așadar, care sunt lucrurile care îi plac copilului dumneavoastră? Are vreo preferință la jucării?

Eu, zbătându-mă să ies din autoimpusa greierime: Mmmașini. Mașini. Mașini.

Natalia, finuță: Să înțeleg că ați dori ca săculețul cu surprize de la Prietenii Veseliei să aibă forma unei mașini?

Eu: Da. Îi plac mașinile.

Mă întreabă apoi frumos despre culori, ce culori ați dori să aibă săculețul? Lui Tudor îi place vreo culoare anume? Apoi îmi spune toate detaliile procesului de creație, îmi spune despre materiale, îmi spune despre tototototot la ce eu nici nu mă gândisem de fapt, pentru că eu credeam că am comandat un săculeț cu surprize dar de fapt e mult mai mult și mai fain.

Și în momentul ăsta ia ghici cine se entuziasmează ca un copil în dimineața de Crăciun?

This moooooom.

Pe scurt, am fost tâmpă la telefon pentru că eu comandasem un săculeț ca nu cumva să nu-mi pară rău că nu l-am comandat, și acum mă trezisem cu o jucărie super personalizată despre care trebuia să îmi închipui cum va arăta, dar pesemne că va arăta super pentru că e cu mașini, cu albastru și cu galben și lui Tudor îi plac mașinile (am mai zis?), deci va fi chiar mai super decât mă gândeam.

Iar azi a sosit și ziua livrării, care a fost un spectacol în sine pentru că l-a livrat Iepurașul de Paști. Tudor l-a ratat fiindcă tocmai adormise, și am uitat să îi fac măcar o fotografie iepurașului…

Enfin, haideți să vă spun despre…

Săculețul cu surprize de la Prietenii Veseliei

saculetul-cu-surprize-prietenii-veseliei-pinata-reutilizabila-1

În primul rând, țin să menționez că e mult mai mare și mai încăpător decât mă așteptam! L-am îndopat cu bile până m-am plictisit și tot am reușit să închid buzunarul.

Sincer aveam dubii cu privire la calitatea materialelor, dar sunt absolut excelente: rezistente, durabile, eu am tras de panglici cu toată forța și nici măcar nu a crâcnit pinata.

Pinata este formată din buzunarul principal, cel care la bază are panglicile de care se trage și care se „deschide”, are un buzunar frontal în care se pot depozita diferite obiecte, mesaje pentru sărbătorit etc., iar la spate vine cu o aplicație lipită pe scai (în cazul nostru este cusută sub forma unui drum pentru mașini, cu semafor), pe care este cusut un buzunăraș bonus.

saculetul-cu-surprize-prietenii-veseliei-pinata-reutilizabila-spate-detasabil

M-am bucurat mult când am descoperit în acest buzunăraș o surpriză binevenită care aduce un plus de utilitate pinatei. Echipa de la Prietenii Veseliei a ascuns acolo câteva mașinuțe din material textil special cusute pentru Tudor. Și am găsit și o medalie, pentru că se pare că până și ei știu că Tudor e un campion al curselor.

De ce spun că e potrivită pentru copii mai mici și chiar și bebeluși? Deși ai nevoie de forță serioasă pentru a trage de panglici ca acestea să cedeze și să cadă obiectele din buzunar, săculețul cu surprize de la Prietenii Veseliei este în sine o jucărie cu multiple utilizări. Ea poate fi folosită în așa fel încât copiii mai mici să se bucure de numeroase experiențe senzoriale, înlocuind cu succes o carte senzorială (silent book) sau un cub senzorial.

După părerea mea este un cadou potrivit pentru copii cu vârste între 3 luni – 7-8ani, cu atât mai mult cu cât, dacă îl comanzi direct de la Prietenii Veseliei, ei îl vor personaliza special pentru tine.

Acum, ca să fie totul clar și transparent, fata minunată care-i boss la Prietenii Veseliei se întâmplă să îmi fie prietenă și se mai întâmplă ceva frumos, și anume că avem fiecare câte un Tudor, amândoi născuți într-o zi frumoasă de 23 mai 2018 la doar două ore diferență.

Cu toate acestea, am scris acest review din pură inițiativă și nu am coafat nimic în el, nici măcar stângăcia mea în a mă exprima coerent la telefon.

Iată și alte modele realizate pentru alți pitici, fiecare cu pasiunea sa:

Săculețul cu surprize este disponibil pentru comandă direct pe site-ul Prietenii Veseliei, unde poți să plasezi o comandă 100% personalizabilă iar ei o livrează în toată țara prin Fan Courier și Sameday Courier.

Un model standard de căsuță este disponibil și pe eMag.

2 Comments

 1. Asa de frumos ai scris ca citind articolul ma simțeam ca si o lansare oficiala cu trâmbite, iti multumesc!
  Sa il folositi cat mai mult timp si sa va bucurati de copilărie împreună!

  • marieta

   April 14, 2020 at 5:19 pm

   Eu mersi pentru ideea de a crea săculețul și pentru curajul de a-l personaliza după placul lui Tudor! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2021 Marieta Murg

Theme by Anders NorenUp ↑