Mai demult scriam un tutorial pentru portfarduri cu căptușeală și promiteam că voi face multe și le voi dona. Ei bine, tadaaaa!

Azi vreau să îți povestesc despre câteva portfarduri pe care le-am cusut pentru a susține cauza lui Noel.

Pe grupul de licitații m-am oferit să donez câteva bucăți, lăsând la alegerea cumpărătorilor combinațiile modelelor în funcție de ce resturi de materiale aveam pe acasă. Ei bine, am primit mai bine de 20 de comenzi până acum!

Este un proiect distractiv și vreau să las aici câteva poze cu portfardurile pe care le-am cusut în speranța că poate vor te vor inspira. Dacă vrei să înveți să coși astfel de portfarduri, click aici. 🙂

Și cum eu sunt, probabil, cel mai nasol fotograf din istoria omenirii, ne vom mulțumi cu aceste fotografii indencente și dureroase din punct de vedere al compoziției etc etc.

Pentru ce cauză le-am donat?

Este vorba despre cazul unui bebeluș diagnosticat cu o boală genetică pe cât de rară pe atât de gravă. numită amiotrofie spinală musculară de tip 1, cea mai gravă formă a bolii, care de cele mai multe ori duce la decesul prin stop cardiac înainte de împlinirea vârstei de 24 de luni.

Despre Noel poți să afli mai multe aici, pe grupul dedicat strângerii de fonduri – pentru că are nevoie de cel mai scump medicament din lume, Zolgensma, în valoare de $2.125.000.

Am scris și eu despre el aici.

Spor la cusut și nu uita să îmi trimiți poze cu portfardurile tale dacă te decizi să încerci!